
Ψωμί
Low GI
Ελαφρύ πολύσπορο αρτοσκεύασμα ζυμωμένο με προζύμια και σπόρους. Η πλούσια και ξεχωριστή του γεύση προέρχεται από τον συνδυασμό προζυμιού, νιφάδων βρώμης, φλοιό σταριού, ηλιόσπορο, λιναρόσπορο και κολοκυθόσπορο. Εκτός από εξαιρετικής νοστιμιάς το ψωμί αυτό έχει και ευεργετικά για την υγεία χαρακτηριστικά. Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, μειωμένη περιεκτικότητα σε αλάτι και κυρίως χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη (54) είναι τα βασικά του χαρακτηριστικά. Ως τρόφιμο χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη προκαλεί αργή και σταθερή αύξηση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα.
Θεσσαλικό
Ψωμί προζυμένιο με χωριάτικο αλεύρι και καλαμπόκι, μακράς ωρίμανσης. Ένα ψωμί πλούσιο σε γεύση με όξινο χαρακτήρα - εξαιρετικής νοστιμιάς.
Κουλούρια Θεσσαλονίκης
(Κλασσικό) Ζύμη από αλεύρι μαλακού σταριού με πολύ σησάμι. (Οκτάσπορο) Ζύμη από αλεύρι ολικής άλεσης με προσθήκη 8 σπόρων δημητριακών (ηλιόσπορο, σησάμι, παπαρουνόσπορο, λιναρόσπορο, βρώμη, καλαμπόκι, σόγια, κλπ.).
Λευκό πολύσπορο
Πλούσιο σε σπόρους (νιφάδες κριθαριού, ηλιόσπορο, σουσάμι, λιναρόσπορο) και άλευρα δημητριακών μαλακού και σκληρού σίτου, σίκαλης – αποτελεί ένα νόστιμο πλούσιο ψωμί με πολλά διατροφικά πλεονεκτήματα.
Μοναστηριακό
"Το Μοναστηριακό ψωμί ζυμώνεται με άλευρα μαλακού και σκληρού σταριού ακολουθώντας την παραδοσιακή αρτοποίηση με προζύμια σίτου και φαγόπυρου δίνοντας σε αυτό ξεχωριστό άρωμα προζυμιού και γεύση. Το φαγόπυρο γνωστό και ως μαυροσίταρο είναι σπόρος και όχι δημητριακό, υψηλής διατροφικής αξίας. Παρότι δεν ανήκει στα δημητριακά, οι καρποί του χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή αλεύρου. Οι πρώτοι που χρησιμοποίησαν το φαγόπυρο ήταν οι μοναχοί στο Θιβέτ που έφτιαξαν ζυμαρικά από το αλεύρι του."
Φάρμας
Ψωμί οκτάσπορο (Κολοκυθόσπορος, Ηλιόσπορος, Λιναρόσπορος Καφέ, Λιναρόσπορος Χρυσός, Κεχρί, Παπαρουνόσπορος, Μαυροσίσαμο, Σουσάμι) και πέντε διαφορετικά δημητριακά (αλεύρι Σίτου & Σίκαλης, Νιφάδες Βρώμης & Κριθαριού, Καλαμπόκι) και με χυμό κολοκύθας. Ένα ψωμί εξαιρετικής νοστιμιάς από δύο προζύμια Σίτου -Σίκαλης. Υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες.
